یزدفردا؛ نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی: فاصله پرداختی‌ها و تعرفه‌های درمان در مراکز درمانی دولتی و خصوصی زیاد است.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ سید جلیل میرمحمدی در نشست مجمع نمایندگان استان که با در دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌های رئیس و مسئولان دانشگاه در ایام جنگ ۱۲ روزه و جنگ تحمیلی سوم گفت: ارائه رایگان خدمات در حوزه اورژانس، بخش‌های دیالیز و برخی بخش‌های دیگر مراکز درمانی، هزینه‌های زیادی برای نظام سلامت ایجاد کرده که باید تدابیر لازم برای آنها اندیشیده شود.

وی با اشاره به فاصله زیاد پرداختی‌ها و تعرفه‌های درمان در مراکز درمانی دولتی و خصوصی افزود: این تفاوت در حالیست که خدمات تقریبا یکسان به بیمار ارائه می‌شود و باید در این زمینه بازنگری‌های لازم صورت گیرد.

نماینده مردم تفت و میبد ادامه داد: کمبود نیرو، تعدد وظایف محوله و الزام پزشکان به انجام طرح اجباری پس از فارغ التحصیلی از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید در صحن علنی مجلس به آنها پرداخته شود.

میرمحمدی مواردی نظیر تجویز مصرف منطقی دارو با توجه، واگذاری برخی تجهیزات به بخش خصوصی در بیمارستان‌ها و مراکز دولتی، ضرورت توجه بیشتر به مقوله مولد سازی، تامین زیرساخت‌های اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع، توجه جدی به موضوع سقط عمدی و غیرقانونی و نظارت بیشتر بر زیرمیزی را از جمله انتظارات مجمع نمایندگان استان از مجموعه سلامت استان برشمرد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا